Wenkbrauwen

Lees hier meer over onze technieken.

POWDERBROWS (Ombre)

Met de Powderbrow techniek creëren we een mooi zacht poeder effect tussen de bestaande wenkbrauwhaartjes. Dit effect zal bij de aanzet van de wenkbrauw luchtiger worden aangezet dan bij het “staartje”. Vandaar dat deze techniek ook wel bekend staat als de Ombrebrow; welke van licht naar wat donkerder/compacter verloopt. Je kunt met deze techniek zowel mooie strakke wenkbrauwen maken, als natuurlijke en luchtige wenkbrauwen. De Powderbrow techniek is geschikt voor alle huidtypes.

Vlak na de behandeling ogen de wenkbrauwen vaak erg intens. Na heling wordt de intensiteit van de wenkbrauw 40% tot 50% minder. Over 6 tot 8 weken volgt er altijd een nabehandeling om de puntjes op de i te zetten. 


COMBIBROWS (Hairstrokes & Poeder)

Met de Hairstroke techniek kun je mooie volle wenkbrauwen creëren op een natuurlijke manier. Tussen de bestaande wenkbrauwhaartjes worden er dunne haartjes gepigmenteerd. Vaak wordt de Hairstroke techniek toegepast in combinatie met de Powderbrow techniek, zodat de wenkbrauwen nog beter in vorm komen en de hairstrokes nog natuurlijker ogen, dit worden Combibrows genoemd.

De Hairstroke techniek is vooral geschikt voor de jonge en drogere huid, dit omdat de Hairstrokes kunnen uitlopen/vlekken bij een vettere huid. De gepigmenteerde haartjes zullen dan geen blijvend resultaat geven. Voor de vettere en rijpere huid raden wij om deze reden de Powderbrow techniek aan voor het optimale resultaat.    


Vlak na de behandeling ogen de wenkbrauwen vaak erg intens. Na heling wordt die intensiteit van de wenkbrauw 40% tot 50% minder. Over 6 tot 8 weken volgt er altijd een tweede behandeling om de puntjes op de i te zetten.