MIJN VERHAAL

Mijn naam is Esmee van 't Hof. Geboren en getogen in Dordrecht. Geboren in 1990 en woon heel gelukkig samen met mijn vriend, die het onderhand al 12 jaar met mij uithoudt:) Ik kom uit een klein maar zeer warme familie die ik ontzettend lief heb. Ik ben gezegend met een onwijs leuke en grote vriendengroep en was hiervoor werkzaam als Pedagogisch medewerkster op het Schippers Internaat Julia, in Zwijndrecht. Doordeweeks wonen hier kinderen van varende schippersouders. Hier werk ik nog met veel plezier en ben dol op deze kids! Ik ben door de jaren heen altijd werkzaam geweest in het onderwijs of de kinderbranche maar ik heb ook veel affiniteit met de beauty branche gehad. De droom om hierin een eigen onderneming te starten is er dan ook altijd geweest. 

Daarom heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en heb ik mij ingeschreven bij De Nederlandse vakschool voor Permanente Make-up genaamd SkinQuip. Dit was een intensieve opleiding van een half jaar. Waar andere opleidingen  3 a 5 dagen les geven, geeft Skinquip zeer uitgebreid les en moet je aan hoge eisen voldoen om je diploma te kunnen behalen. Dit gaf mij direct een goed gevoel. Ik dacht; als ik dit ga doen wil ik het goed doen ook! Dus zo gezegd zo gedaan. Elke week zat ik in de schoolbanken en kreeg ik uitgebreid leer- en oefenwerk mee naar huis. Eerst de pittige theorie weken. Leren was alweer een aantal jaren geleden dus ik moest een tandje bijzetten ;). Daarna volgde iedere week een praktijkdag. Dat betekende; werken op echte modellen. 

Toen deed ik examen. Een lange dag, bestaande uit een theorie onderdeel, een nabehandeling van een lippigmentatie en een nieuwe Powderbrow behandeling. Spannend, maar ik wist ook dat ik veel had geleerd en sterk in mijn schoenen stond na al die weken. Na 2 weken kreeg ik te horen dat ik geslaagd was!

Ik ben dan ook mijn eigen onderneming gestart: 'THE WOW FACTOR'  Over de naam heb ik lang nagedacht. Ik vond dat misschien nog het lastigst van alles.  
Dus je begrijpt wel dat ik jullie alleen de deur uit laat gaan als jouw PMU 'THE WOW FACTOR' heeft! 

Terugkijkend heb ik al heel wat mooie PMU mogen zetten en veel klanten blij mogen maken. Ik kan dan ook wel zeggen dat dit werk me op het lijf geschreven is. Wat heb ik een passie voor dit vak zeg! When you find a job you love, you' ll never work again!
Ik volg regelmatig masterclasses voor verschillende PMU technieken zodat ik het allerbeste resultaat aan mijn klanten kan aanbieden.
Na een Intensief traineeship geef ik nu ook les als PMU trainer bij de vakschool SkinQuip. Dit doe ik iedere dinsdag. Die dag is de salon dan ook gesloten. 

De PMU salon zit gevestigd in het pand van SKINZ AND MORE in Dubbeldam. Samen met Rob'n  van SKINZ AND MORE en Massagepraktijk Shanne kunnen we jullie dus diverse behandelingen aanbieden onder 1 dak!

Liefs,
Esmee